امعاون و سرپرست مقام ولایت کندز ضمن بازدید

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۰:۲۱

چهارشنبه: ۶ حوت ۱۳۹۹

معاون و سرپرست مقام ولایت کندز ضمن بازدید، از پوهنتون کندز پیشرفت‌ها و کارکرد تیم رهبری این نهاد تحصیلی را مورد تقدیر و ستایش دانست.

نجیب الله عمرخیل معاون و سرپرست مقام ولایت کندز، در حالیکه پوهندوی دوکتور خیبر سیفی ریس پوهنتون، ریس خدمات تخنیکی و سکتوری مقام ولایت، پوهنمل روح الله رویین معاون علمی، محترم نجیب الرحمن آریا معاون مالی و اداری، پوهنیار سید کمال معنوی ریس پوهنځی تعلیم و تربیه، پوهنیار مسعود قاسمی ریس پوهنځی کمپیوتر ساینس، شماری از انجنیران، آمرین بخش‌های مربوطه و کارشناسان مقام ولایت او را همراهی می کردند، از بخش های علمی، جریان روند کارهای اداری و کار ساخت و ساز تعمیرهای لیلیه های ذکورٍ-اناث، کار ساخت و ساز پوهنحی‌های زراعت و اقتصاد، مراکز علمی، تحقیقی، و تکنالوژی بازدید به عمل آوردند.

سرپرست مقام ولایت ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات رهبری این نهاد تحصیلی را، در بخش ظرفیت سازی توانایی های محصلین، تمویل و تجهیز صنوف تدرسی با معیارهای بلند آموزشی و معرفی استادان این نهاد علمی به دوره‌های آموزشی ماستری و دوکتورا، تنظیم، نظم و فضای مناسب تحصیلی ستایش نمود.

سرپرست مقام ولایت در جریان بازدید از کار ساخت و ساز تعمیر لیلیه‌ها و پوهنحی زراعت و اقتصاد، تاکید بر کار معیاری و تجهیز آن نموده، رهبری مقام ولایت را حامی و پشتیبان این نهاد علمی دانست.

نشرات پوهنتون کندز

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۱:۴۰

برنامه‌ی آموزشی کار شیوه‌ی جدید ارزیابی اجراات

پنج‌شنبه مورخ ۷ حوت ۱۳۹۹

برنامه‌ی آموزشی کار شیوه‌ی جدید ارزیابی اجراات در پوهنتون کندز برگزار گردید.

این برنامه یک روزه بر اساس پیشنهاد پوهنتون کندز از سوی ریاست محترم اصلاحات اداری. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۰:۲۱

امعاون و سرپرست مقام ولایت کندز ضمن بازدید

چهارشنبه: ۶ حوت ۱۳۹۹

نجیب الله عمرخیل معاون و. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۰:۱۰

دانشگاه ملی الفارابی قزاقستان، دانشگاه پیشگام درآسیای میانه و حضور گسترده دانشجویان افغانستان در این دانشگاه

دانشگاه ملی الفارابی قزاقستان یکی از دانشگاه های معتبر منطقه است. این دانشگاه همکاری گسترده ای با وزارت تحصیلات افغانستان به خصوص در بخش ارتقا ظرفیت اعضای کادری دانشگاه های افغانستان. . .