نمایش مجموعه دستآوردهای پوهنحی کمپیوتر ساینس

24 عقرب, 1396

رونمایی از ده پروژه کاربردی (مورد ضروت مارکیت و سیستم اداری) و مجموعه دستاورد های پوهنحی کمپیوتر ساینس پوهنتون کندز!
امروز سه شنبه مورخ 1396/8/23 کنفرانس تحت عنوان (نمایش مجموعه دستآوردهای پوهنحی کمپیوتر ساینس ) از ۱۰ پروژه کاربردی مختلف، طی محفل با شکوه در حضور داشت مقامات دولتی ولایت کندز در تالار تدریسی پوهنحی اقتصاد رونمایی گردید.
در این محفل، الحاج اسدالله "عمرخیل" والی ولایت کندز، حشمت الله رحیمی عرضبیگی معاون مقام ولایت، مل پاسوال عبدالحمید "حمیدی" قوماندان امنیه ولایت کندز، نجیب الله عمر خیل شاروالی کندز، محترم مستوفی کندز، محترم ریس انکشاف دهات، محترم ریس ترانسپورت، رئیس اقتصاد، عبدالشکور قدردان رئیس رادیو تلویزیون ملی کندز، روسای محترم موسسات تحصیلات عالی خصوصی، استادان، محترم ذبیح الله مجیدی، نماینده محترم زنان، خبرنگاران، فعالان جامعه مدنی، نماینده محترم ریاست معارف ومحصلان اشتراک ورزیده بودند.
ابتدا محفل با آیات قرآن عظیم الشان آغاز گردید.
سپس سخنرانان هریک به نوبه خود فعالیت سیستم های کاربردی نرم افزار را دربخش های بانکداری، ترانسکریپت، مدیریت صرافی، مدیریت سوپر مارکیت ها، دیتابیس شاگردان معارف، مدیریت درملتون ها... یک گام موثر در راستای ، تحقیقات و ارتقاء سطح دانش این نهاد علمی واکادمیک دانسته، درجریان این محفل استادان و محصلان که در ایجاد این سیستم تلاش ورزیده بودند از طرف ریاست پوهنتون کندز و مقام محترم ولایت کندز مورد تحسین و تقدیر قرار گرفتند.
محفل با دعاییه توسط رییس محترم پوهنتون سلام به پایان رسید.