برنامه‌ی آموزشی کار شیوه‌ی جدید ارزیابی اجراات

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۱:۴۰
qwe

پنج‌شنبه مورخ ۷ حوت ۱۳۹۹

برنامه‌ی آموزشی کار شیوه‌ی جدید ارزیابی اجراات در پوهنتون کندز برگزار گردید.

این برنامه یک روزه بر اساس پیشنهاد پوهنتون کندز از سوی ریاست محترم اصلاحات اداری این ولایت با حضورداشت محترم پوهندوی دوکتور سیفی ریس پوهنتون کندز، محترم پوهندوی عبدالقدوس اصولی معاون امور محصلان، محترم نجیب الله آریا معاون مالی و اداری، روسای پوهنځی‌ها، محترم راسخ صاحب و محترمه بانو وجیه شریفی کارشناسان ارزیابی کمیسیون اصلاحات اداری، آمرین و مدیران خدمات ملکی این نهاد تحصیلی به منظور تقویه کارشیوه جدید ارزیابی اجراات کارمندان خدمات ملکی در تالار کلینیک حقوقی این نهاد تحصیلی راه اندازی شده است.

پوهندوی دوکتور سیفی پیرامون موضوع و ارزیابی اجراات، اهمیت کارشیوه جدید همه جانبه صحبت نموده و از همکاری ریاست محترم اصلاحات اداری ولایت کندز و هماهنگی لازم معاونیت مالی و اداری و آمریت منابع بشری اظهار سپاس و قدردانی نمودند.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۱:۴۰

برنامه‌ی آموزشی کار شیوه‌ی جدید ارزیابی اجراات

پنج‌شنبه مورخ ۷ حوت ۱۳۹۹

برنامه‌ی آموزشی کار شیوه‌ی جدید ارزیابی اجراات در پوهنتون کندز برگزار گردید.

این برنامه یک روزه بر اساس پیشنهاد پوهنتون کندز از سوی ریاست محترم اصلاحات اداری. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۰:۲۱

امعاون و سرپرست مقام ولایت کندز ضمن بازدید

چهارشنبه: ۶ حوت ۱۳۹۹

معاون و سرپرست مقام ولایت کندز ضمن بازدید، از پوهنتون کندز پیشرفت‌ها و کارکرد تیم رهبری این نهاد تحصیلی را مورد تقدیر و ستایش دانست.

نجیب الله عمرخیل معاون و. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۰:۱۰

دانشگاه ملی الفارابی قزاقستان، دانشگاه پیشگام درآسیای میانه و حضور گسترده دانشجویان افغانستان در این دانشگاه

دانشگاه ملی الفارابی قزاقستان یکی از دانشگاه های معتبر منطقه است. این دانشگاه همکاری گسترده ای با وزارت تحصیلات افغانستان به خصوص در بخش ارتقا ظرفیت اعضای کادری دانشگاه های افغانستان. . .