یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ - ۱۰:۲

سه شنبه مورخ ۱۴۴۴/۸/۲۱ مطابق به۱۴۰۱/۱۲/۲۳ه ش برنامه آشناسازی محصلان جدید الشمول سال تحصیلی ۱۴۰۲ ه ش پوهنتون کندز بامحیط اکادمیک این نهاد دایر ګردید.:

این محفل که در تالار پوهنځی اقتصاد پوهنتون کندز تدویر یافت بود،با تلاوت چند آیات از کلام الله مجید توسط قاری حضرت الدین شېرزاد مدیر تدریسی پوهنځی وترنری پوهنتون کندز آغاز گردید.

در این محفل محترم پوهندوی عبدالقدوس اصولی معاون امور محصلان پوهنتون کندز ،محصلین جدید الشمول را خوش آمدید گفته پیام و نصایح خویش را در رابطه به نظافت، حفظ محیط پوهنتون، قواعد ومقررات پوهنتون و لیلیه ، زندگی محصلین و انتظار جامعه از آنان صحبت های ارزشمندی نمودند.

متعاقباً محترم پوهنیار ضیاالدین سیرت رئیس پوهنتون کندز در مورد آداب، اخلاق اجتماعی، احترام متقابل، آشنایی با محیط اکادمیک و مسؤلیت های جوانان در قبال جامعه و در کل قواعد و مقررات پوهنتون در پرتو شریعت اسلام صحبت های همه جانبه نموده و محصلین را متوجه آیند و مسؤلیت های شان نمودند.

همچنان محترم صفی الله الکوزی آمر انسجام محصلان پوهنتون نیز به یک سلسله موضوعات ضروری« سیستم درسی، سیستم کریدت، ارایه معلومات عمومی پیرامون حاضری محصلین و درجات ایشان» صحبت نمودند.

مدیریت اطلاعات و ارتباط عامه پوهنتون کندز

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۰:۳۴

په کندوز پوهنتون کې د شمال ختيځ زون په کچه د تضمین کیفیت او اعتبار ورکولو د علمي پروګرامونو او چوکاټ څلور ورځنی روزنيز ورکشاپ په بریالیتوب سره پای ته ورسېده.

په یاد‌ ورکشاپ کې د شمال. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۰:۲۷

کندوز پوهنتون رهبرۍ له لوري د خصوصي پوهنتونونو لپاره د دعوت او ارشاد آمرینو څخه ازموينه واخيستل شوه

د کندوز پوهنتون رهبرۍ د‌ لوړو زده کړو محترم وزارت په هدایت د دې ولايت 5 خصوصي. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۰:۱۸

اطلاعیه:

آنعده جدید الشمولان سال 1402 پوهنتون کندز که بزمان معیین آن جهت ثبت نام مراجعه ننموده اند و غیر حاضر ثبت نام می باشند:

روز های (دوشنـــــبه و سه شنبه) تاریخ های( 15 و 16. . .