هئیت با صلاحیت ریاست تفتیش داخلی مقام محترم وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا

دوشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۷ - ۱۱:۳۵

چهار شنبه مورخ 05 محرم 1444 ه ق هئیت با صلاحیت ریاست تفتیش داخلی مقام محترم وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا

با ترکیب:

محترم سید حسیب الله "خراسانی" کارشناس تحلیل گزارشات تفتیش مرکزی عضو

محترم شفیع الله "احمدی" مفتش پیگیری گزارشات ولایات عضو

محترم مهدی "همنوا" مفتش بررسی تقلب و موضوعات خاص عضو

تحت ریاست محترم مولوی عبدالولی "عابد" آمر تفتیش بررسی تقلب و موضوعات خاص

به ریاست پوهنتون کندز تشریف آورده اند که هم اکنون بخش مالی و اداری و تحصیلی از سوی اوشان تحت بررسی و تفتیش قرارد دارد.