هیئت با صلاحیت مقام محترم وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا،

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۵ - ۱۱:۴۰

چهار شنبه مورخ 12 محرم 1444 ه ق هیئت با صلاحیت مقام محترم وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا، با ترکیب: محترم عبدالباری خپلواک رئیس مالی و اداری مقام محترم وزارت تحصیلات عالی عضو محترم انجنیر ویس الدین بریالی آمر انسجام خدمات محصلان مقام محترم وزارت تحصیلات عضو محترم احمد جمشید صدیقی مدیر عمومی بودجه ریاست مالی و حسابی عضو تحت ریاست محترم انجنیر سید اسماعیل روحانی رئیس امور محصلان خصوصی و سرپرست معینیت امور محصلان مقام وزارت تحصیلات عالی، به منظور نظارت و ارزیابی از امور اداری، تدریسی و چگونگی ظرفیت پذیرش پوهنتون کندز در کانکور سال 1401 به این نهاد علمی تشریف آورده بودند. ابتدا هیئت محترم با حضور رهبری پوهنتون کندز به مقام محترم ولایت کندز شریف برده مشکلات موجود این نهاد علمی را با جناب محترم ملا نثار احمد "نصرت" والی ولایت کندز شریک نمودند که از جانب والی صاحب محترم وعده اقدام جدی در قسمت رفع مشکلات موجود سپرده شد. در ادامه هیئت اعزامی مقام وزارت تحصیلات عالی ضمن بررسی موارد اداری و تدریسی پوهنتون کندز طی یک نشست ویژه با رهبری و اعضای کادر علمی این نهاد مشکلات موجود را استماع نموده و وعده همکاری همه جانبه سپرده شد.

نشرات پوهنتون کندز