د لوړو زده کړو وزارت د محترم مقام په هدایت باصلاحیته هیئت

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۵ - ۱۱:۴۰

چهارشنبه د ۱۴۴۴ هـ ق کال د محرم الحرام ۱۲ نیټه د لوړو زده کړو وزارت د محترم مقام په هدایت باصلاحیته هیئت په لاندي ترکیب سره تشریف راوړۍ وه:

د لوړو زده کړو وزارت د مالي او اداري رئیس ښاغلي عبدالباري "خپلوک" غړي

محترم انجینر ویس الدین "بریالی" د محصلینو د خدمتونو د انسجام آمر غړی

د مالي او محاسبې ریاست د بودجې عمومي مدیر ښاغلي احمد جمشید "صدیقي" غړی د لوړو زده کړو وزارت د خصوصي محصلانو چارو رئیس او د محصلانو چارو د معینیت چارسمبال ښاغلي انجنیر سید اسماعیل "روحاني" په مشرۍ د کندز پوهنتون د اداري، تدریسي او۱۴۰۱ کال د جذب ظرفیت د څارنې او ارزونې په موخه یې له دغه پوهنتون څخه لیدنه وکړه. لومړی د کندز پوهنتون د مشرتابه په حضور کې راغلي پلاوي د دغه علمي بنسټ ستونزې د کندز له ښاغلي والي ملا نثار احمد "نصرت" سره شریکې کړې. همدا راز د لوړو زده کړو وزارت راغلي پلاوي د کندز پوهنتون اداري او تدریسي مسایل وڅېړل، د دې ادارې له مشرتابه او علمي کادرونو سره یې د یوې ځانګړې ناستې په ترڅ کې شته ستونزې واورېدې او د هراړخیزو همکاریو ژمنه یې وکړه.

تازه خبرونه

وینی ټوله

د شنبې په ورځ ۵ ربیع الاول ۱۴۴۴ هـ ق ، کندوزحوزوی روغتون یوصحی تیم د وینی ټوله ولو په موخه دکندوزپوهنتون دمحصلان چارو خدمتونه آمریت په همغږی سره پوهنتون ته تشریف راوړی وه.

د کندوز. . .

د۱۴۴۴هـ ق کال د صفر دمیاشتی په ۲۹ نېټه د کندوزپوهنتون د بشري سرچینو د آمریت په همغږی سره د ملکي خدمتونو کارپوه ښاغلي حیات الله راسخ د کندوز ولایت اداري اصلاحاتو له خوا د کاري پلانونو د. . .