امضاء یاداشت های تفاهم همکاری علمی میان پوهنتون کندز و پوهنتون بلخ!

Mon, Aug 24 2020 3:21 PM
asd

تفاهم نامه همکاری جهت توسعه امور علمی، تحصیلی و اداری به هدف تسریع اجراآت، ارتقای ظرفیت و مهارت های اساتید، کارمندان و محصلان، در راستای تحقق استراتیژی میان ریاست پوهنتون کندز و ریاست محترم پوهنتون بلخ توسط پوهنمل روح الله روئین معاون علمی این کانون علمی و محترم پوهندوی احمد رشاد جمالیار معاون علمی پوهنتون بلخ به امضاء رسید.

هدف از امضاء این تفاهم نامه علمی سهولت در امور علمی و تحصیلی، شریک ساختن تجارب تدریسی و اداریِ،افزیش ارتقای ظرفیت و مهارت های اساتید، کارمندان و محصلان هر دو کانون علمی می باشد.

نشرات پوهنتون کندز

Latest news

Mon, Oct 03 2022 11:05 AM

Donate blood

Saturday, 5 Rabi-ul-Aw 1444 AH. The health team of Kunduz Regional Hospital has arrived at Kunduz University in coordination with the coordination of the Student Affairs Service of this. . .

Tue, Sep 27 2022 11:24 AM

A two-day workshop based on strategic planning

A two-day workshop based on strategic planning on Wednesday and Thursday, dated 25 to 26 of Safar 1444 AH. By Mr. Abdul Mahmoud Sadri, the head of the Department of Psychology with the. . .