ورکشاپ دو روزه تحت عنوان پلان گذاری استراتیژیک

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۵ - ۱۱:۲۴

ورکشاپ دو روزه تحت عنوان پلان گذاری استراتیژیک به روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مورخ 25 الی 26 صفر 1444 ه ق توسط محترم پوهنمل عبدالمحمود صدری آمر دیپارتمنت روانشناسی با حضور محترم ضیاالدین سیرت رئیس پوهنتون کندز، محترم پوهندوی عبدالقدوس اصولی معاون امور محصلان، محترم پوهنیار سیدکمال معنوی رئیس پوهنځی تعلیم وتربیه، محترم پوهنمل گلستان خیراندیش آمر تضمین کیفیت و اعبتاردهی، آمرین و مسؤولین کمیته تضمین کیفیت دیپارتمنت های دوازده گانه پوهنځی تعلیم وتربیه در تالار جلسات این نهاد تحصیلی جهت تهیه پلان استراتیژیک دیپارتمنت های دوازده گانه پوهنځی تعلیم وتربیه پوهنتون کندز دایر گردید. ورکشاپ مذکور با توزیع تصدیق نامه ها به اشتراک کننده گان و با اهدای لوح تقدیر به محترم پوهنمل عبدالمحمود صدری از سوی رهبری پوهنتون اختتام یافت.