د استراتیژیک پلان جوړونې ترسرلیک لاندی دوه ورځنی ورکشاپ

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۵ - ۱۱:۲۴

د استراتیژیک پلان جوړونې ترسرلیک لاندی دوه ورځنی ورکشاپ د چهارشنبی او پنچشنبی په ورځو 1444 ه ق کال د صفر د 25 څخه تر 26 نېټی پورې د کندوز پوهنتون رئیس ښاغلی ضیاالدین سیرت، ښاغلی پوهندوی عبدالقدوس اصولی د محصلانو چارو مرستیال، د ښونې او روزنې پوهنځی رئیس ښاغلی سیدکمال معنوی، د تضمین کیفیت آمر ښاغلی ګلستان خیراندیش، د ښونې او روزنې پوهنځی دولسو څانګو آمرینو په حضوری کی د ارواح پوهنې څانګی آمر ښاغلی پوهنمل عبدالمحمود صدری له خواه د استراتیژیک پلان جوړولو په موخه د کندوز پوهنتون د غونډو په تالار کی وړاندې شو. یاد ورکشاپ ګډونوالوته د تصدیق نامو په ویشولو سره او ښاغلی پوهنمل عبدالمحمود صدری ته د کندوز پوهنتون رهبری له لوری د ستاینلیک ورکولو سره پای ته ورسید.

تازه خبرونه

وینی ټوله

د شنبې په ورځ ۵ ربیع الاول ۱۴۴۴ هـ ق ، کندوزحوزوی روغتون یوصحی تیم د وینی ټوله ولو په موخه دکندوزپوهنتون دمحصلان چارو خدمتونه آمریت په همغږی سره پوهنتون ته تشریف راوړی وه.

د کندوز. . .

د۱۴۴۴هـ ق کال د صفر دمیاشتی په ۲۹ نېټه د کندوزپوهنتون د بشري سرچینو د آمریت په همغږی سره د ملکي خدمتونو کارپوه ښاغلي حیات الله راسخ د کندوز ولایت اداري اصلاحاتو له خوا د کاري پلانونو د. . .