د ملي کنفرانس لپاره د مقالو غوښتنې خبرتیا!

kundoz_admin
کندز پوهنتون -ملي کنفرانس ته د مقالو غوښتنې خبرتیا

کندز پوهنتون د « افغانستان په ځان بسیاینه کې د پوهنتونونو ونډه» تر سرلیک لاندې په روان (۱۴۰۳هـ ش) کال کې دوه۲ ورځنی ملي کنفرانس ترسره کوي. له ښاغلو څېړونکو، متخصصینو، د پوهنتون استادانو او پالیسي جوړونکو څخه په درنښت هیله کیږي چې د کنفرانس محورونو اړوند خپلې مقالې راولیږي.

د مقالو منلو وروستۍ نېټه: د (۱۴۰۳ ش کال د وږي ۵ نېټه ) (د ۱۴۴۶ ق کال د صفر ۲۱ نېټه) د مقالو منل او خپرېدل: په ملي ژبو مقالې د کندوز پوهنتون د ټولنیزو او طبیعي علومو مجلو کې او په عربي او اینګلیسي ژبو مقالې تر ارزونې وروسته د کندوز پوهنتون د اسلامي او ټولنیزو علومو نړیوال ژورنال کې د لوړو زده کړو وزارت په مالي ملاتړ خپریږي.

په ملی، عربی او اینگلیسی ژبو د مقالو لېږلو لارښود تړونی: https://kuijis.edu.af/index.php/kuijis/symposium

یادونه: د سمپوزیم اړوند مقالې د لاندې ایمېل له لارې راولیږئ او یا د لاندې واتس اپ شمېرې سره اړیکه ونیسئ:

Email: Ku.res.jour@gmail.com WhatsApp: +93748270887 - +93788771823 - +93798838384

آخرین اطلاعیه ها

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۱۲:۳
Background image

اعلامیه فراخوان مقالات برای کنفرانس ملی «نقش پوهنتون ها در خودکفایی افغانستان» در پوهنتون کندز

پوهنتون کندز کنفرانس ملی را تحت عنوان «نقش پوهنتون ها در خودکفایی افغانستان»  برای مدت دو۲ روز در ماه عقرب سال( ۱۴۰۳ش) برگزار مینماید، از حضور محققان، متخصصان، استادان پوهنتون ها و . . .

پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - ۱۱:۲۵
Background image

د ورځني، شپې، مدرسو فارغان او اختصاصي کانکور ازموینو گډونکوونکو ته ښه چانس

چانس خوب برای داوطلبان امتحان کانکور روزانه، شبانه، فارغان مدارس و اختصاصی

د نوم لیکنې ورستۍ نیټه (۲۳ دلو ۱۴ . . .

بازگشت به اطلاعیه ها