سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۲۵ - ۱۱:۴۵

پنجشنبه د ۱۴۴۴ هجري قمري کال د محرم الحرام د میاشتې په دیارلسمه نیټه د لوړو زده کړو وزارت د خصوصي محصلینو د چارو رئیس او د محصلانو د چارو معینیت چارسمبال ښاغلي انجینر سید اسماعیل "روحاني" د لوړو زده کړو وزارت د عالي مقام پلاوي په شتون سره لومړی دکندز ولایت د پوهنتونونو او لوړو زده کړو خصوصي موسسو له اداري او تدریسي چارو څخه لېدنه وکړه او بیا د یاد ولایت د ټولو پوهنتونونو او د لوړو زده کړو خصوصي موسسو له محترمو مسئولینو سره د یوې غونډې په ترڅ کې د کندز پوهنتون د مشرتابه په شتون کې د د غه علمي بنسټ د غونډو په تالار کې ناسته وکړه او پر اړینو موضوعاتو خبرې وشوې، د لوړو زده کړو وزارت محترم پلاوي د پوهنتونونو او خصوصي تحصیلي موسسو ستونزې واوریدې او د هراړخیزو همکاریو ژمنه یې وکړه.

تازه خبرونه

وینی ټوله

د شنبې په ورځ ۵ ربیع الاول ۱۴۴۴ هـ ق ، کندوزحوزوی روغتون یوصحی تیم د وینی ټوله ولو په موخه دکندوزپوهنتون دمحصلان چارو خدمتونه آمریت په همغږی سره پوهنتون ته تشریف راوړی وه.

د کندوز. . .

د۱۴۴۴هـ ق کال د صفر دمیاشتی په ۲۹ نېټه د کندوزپوهنتون د بشري سرچینو د آمریت په همغږی سره د ملکي خدمتونو کارپوه ښاغلي حیات الله راسخ د کندوز ولایت اداري اصلاحاتو له خوا د کاري پلانونو د. . .