اطلاعیه 22 بست جامعات دیني ولايت کندز

دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۳۰ - ۹:۴۰

اطلاعیه 22 بست جامعات دیني ولايت کندز

به منظور سپردن کار به اهل آن و تحقق اهداف عالي ا.ا.ا در مورد اصلاح و ایجاد اداره سالم و جذب نیروي بشري لایق،شایسته، متخصص ریاست منابع بشري وزارت تحصیلات عالی به تعداد(22) بست رتبه(۴,۵,۷,۸) جماعت دیني ولايت کندز را اعتبار از تاريخ: 30/5/1402 ه ش در معرض اعلان کارمندیابی قرار میدهد.

افراد و اشخاص واجد شرایط می‌توانند، فورمه های مخصوص درخواستی بست ها اعلان شده. را به آمریت منابع بشری پوهنتون کندز مراجعه نمایید.

مدیریت روابط آگهی عامه پوهنتون کندز

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۰:۳۴

په کندوز پوهنتون کې د شمال ختيځ زون په کچه د تضمین کیفیت او اعتبار ورکولو د علمي پروګرامونو او چوکاټ څلور ورځنی روزنيز ورکشاپ په بریالیتوب سره پای ته ورسېده.

په یاد‌ ورکشاپ کې د شمال. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۰:۲۷

کندوز پوهنتون رهبرۍ له لوري د خصوصي پوهنتونونو لپاره د دعوت او ارشاد آمرینو څخه ازموينه واخيستل شوه

د کندوز پوهنتون رهبرۍ د‌ لوړو زده کړو محترم وزارت په هدایت د دې ولايت 5 خصوصي. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۵ - ۱۰:۱۸

اطلاعیه:

آنعده جدید الشمولان سال 1402 پوهنتون کندز که بزمان معیین آن جهت ثبت نام مراجعه ننموده اند و غیر حاضر ثبت نام می باشند:

روز های (دوشنـــــبه و سه شنبه) تاریخ های( 15 و 16. . .