یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۰ - ۱۳:۱۴

جلالتمآب محترم شیخ القرآن و الحدیث نداء محمد ندیم سرپر وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا. محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی، سخنگویی محترم وزارت تحصیلات عالی محترم هاشمی صاحب ، محترم عبدالباری خپلواک رئیس مالی وحسابي آن وزارت و هیئت همراه شان طی سفر رسمی به ولایت کندز تشریف آوردند. در جریان این سفر جلسات مهم بگونه ذیل برگزار گردید.

سه شنبه مورخ 27/04/1444 ه ق مطابق 01/09/1401 ه ش، جلالتمآب محترم شیخ القرآن و الحدیث نداء محمد ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا، در حالیکه محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی و جمع همکاران آن وزارت همراهی شان می کردند؛ جلسه تعارفی را در تالار مقام محترم ولایت کندز با رهبری مقام ولایت کندز، علماء زون شمالشرق، رهبری پوهنتون کندز ،رهبری پوهنتون های زون شمالشرق ، نهاد های تحصیلی خصوصی، محصلان و جوانان برگزار نمودند.

محفل مذکور طبق آجندا با تلاوت آیات از قرآن کریم آغاز گردید. متعاقباً محترم ضیاالدین سیرت رئیس پوهنتون کندز ضمن خوش آمدگوی وزیر صاحب تحصیلات عالی ا.ا.ا و هیئت همراه شان، پیرامون اهمیت و جایگاه تحصیل و استحکام نظام اسلامی صحبت های همه جانبه نمودند. به ترتیب محترم ملا صاحب نثار احمد نصرت والی ولایت کندز ضمن پذیرائی و خوش آمد گوی وزیر صاحب تحصیلات عالی، در مورد اهمیت علم صحبت نموده و از جناب وزیر صاحب در قسمت رفع نیازمندی های اساسی پوهنتون کندز تقاضای جدی نمودند ، متعاقباً محترم دوکتور لطف الله خیرخواه معین امور علمی مقام محترم وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا، ضمن قدردانی از پذیرائی مقام ولایت و رهبری پوهنتون کندز، در ارتباط به ارزش و جایگاه علم و دانش در جوامع اسلامی صحبت نموده و از علماء کرام خواست تا از نهاد های تحصیلی و مدارس دینی حمایت نموده و در قسمت از بین بردن تفاوت میان مدارس و نهاد های تحصیلی سعی و تلاش نمایند.

به همین گونه جلالتمآب محترم شیخ القرآن و الحدیث نداء محمد ندیم سرپر وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا، از استقبال گرم رهبری مقام ولایت کندز، علماء کرام، رهبری پوهنتون کندز و رهبری پوهنتون های زون شمالشرق، نهاد های تحصیلی خصوصی، محصلان، جوانان و اهالی شریف ولایت کندز قدردانی نموده افزودند: نهادهای تحصیلی و مدارس دینی از اساسی ترین ارگان علمی ا.ا.ا، بوده که درقسمت گسترش علم و دانش سعی و تلاش می ورزند. هم چنان از علماء کرام، رهبری و استادان پوهنتون ها خواست تا علیه جنگ فکری موجود مقابله نموده و مزایایی نظام اسلامی و ارزش علم در نگهداری و تعالی نظام را به جامعه بازگو نمایند. هم چنان در قسمت رفع چالش های موجود در نهادهای تحصیلی زون شمالشرق وعده همکاری همه جانبه سپردند.

در اخیر محفل با دعائیه خیر محترم مولوی صاحب عبدالخالق ابراهیم رئیس مالی واداری ولایت کندز به اتمام رسید.

متعاقباً طی محفل جداگانه که در محوطه پوهنتون کندز از سوی رهبری این و معاونیت امور محصلان به منظور استقبال از شریف آوری جلالتمآب محترم شیخ القرآن و الحدیث نداء محمد ندیم سرپر وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا، و هیئت همراه شان دایر گردیده بود. سخنرانان هریک مطابق آجندا در ارتباط به جایگاه علم و تحصیل از دیدگاه دین مبین اسلام صحبت نمودند.

هم چنان روز چهارشنبه 28/04/1444 ه ق مطابق 02/09/1401 ه ش، نشست مشورتی جلالتمآب محترم شیخ القرآن و الحدیث نداء محمد ندیم سرپر وزارت تحصیلات عالی ا.ا.ا، با علماء زون شمالشرق در تالار جلسات مقام محترم ولایت کندز برگزار گردید. در این نشست علماء کرام و اشتراک کنندگان روی موضوعات مهم و اساسی کشور و از بین بردن فاصله میان نهاد های تحصیلی و مدارس دینی صحبت نمودند و مقابله فکری علیه دشمنان نظام اسلامی را وجیبه اسلامی و انسانی هر افغان با لخصوص علماءکرام دانسته و تأکید نمودند علماء کرام با نهاد های تحصیلی همکاری نزدیک داشته و درقسمت اصلاح عقاید جوانان کوشا باشند. همچنان محترم وزیرصاحب از اشتراک کنندگان خواستار حمایت و فرمانبرداری از فرامین عالیقدر امیرالمؤمین شیخ القرآن والحدیث محترم مولوی هبت الله آخندزاده حفظ الله شدند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۷ - ۱۴:۲۲

سیمینار رهنمود نگارش پایان نامه تحصیلی دوره لسانس در پوهنتون کندز آغاز گردید

این سیمینار از طرف معاونیت تحقیقات علمی و معاونیت امور محصلان با ارائه محترم پوهندوی زبیراحمد مجددی آمر تحقیقات علمی پوهنتون کندز در حضورداشت محترم پوهنیار ضیاءالدین سیرت معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۹:۲

شورای علمی پوهنتون کندز دایر گردید

دور سوم شورای علمی پوهنتون کندز به رهبري محترم الحاج مو-لوي صاحب عبدالهادی همت رئیس این بنیاد اکادمیک درحضور‌داشت معاونین محترم پوهنتون، رؤسای پوهنځی ها و سایر اعضای این شورا، در تالار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۹ - ۱۴:۵۰

ورکشاپ سه۳ روزه آموزش کمپیوتر در پوهنتون کندز آغاز گردید!

این ورکشاپ از طرف آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان(PDC) در حضورداشت محترم الحاج مو-لوی عبدالهادی همت رئیس پوهنتون کندز، محترم پوهنمل غلام نبی څپاند معاون علمی، محترم پوهنیار ضیاءالدین. . .