ورکشاپ سه روزه آموزشی تحت عنوان آگاهی دهی برای کارمندان جدیدالتقرر

شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۵ - ۱۱:۴۶

شنبه مورخ 15/12/1443هـ ق ورکشاپ سه روزه آموزشی تحت عنوان آگاهی دهی برای کارمندان جدیدالتقرر در ریاست پوهنتون کندز برگزار گردید.

برنامه با تلاوت آیات از کلام الله مجید آغاز و سپس محترم ضیاالدین "سیرت" رئیس این نهاد علمی طی صحبت¬های مقدماتی شان به مهمانان اعزامی مرکز هریک محترم مفتی عبدالکریم "امیری" رئیس منابع بشری وزارت تحصیلات عالی، محترم عبیدالله "مولایی" آمر آموزش و ارتقای ظرفیت و محترم معراج¬الدین "سیاس" مدیر عمومی ارزیابی اجراآت وظیفوی آن وزارت خوش آمدید گفته و از توجه و همکاری ایشان در قمست بلند بردن سطح آگاهی و ظرفیت کارمندان این اداره سپاس گزاری نمودند.

متعاقباً ورکشاپ از سوی محترم عبیدالله "مولایی" آمر آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت محترم تحصیلات عالی و تیم کاری شان در مورد ساختار و تشکیلات، اجراآت و مراسلات اداری آغاز و به کارمندان اداری ریاست پوهنتون کندز طی سه روز در اوقات جداگانه ارائه گردید که از مفیدیت خاصی برخوردار بود.